Aangekomen
17 september 2009 - Sydney, Australië
Hallo Allemaal
Hier het eerste bericht uit een zonnig Sydney. De lente is hier net begonnen, en het is al rond de 30 graden... heerlijk zonnig. We hebben vanmorgen al een eind gewandeld met onze groep, naar de Harbour Bridge en Operah House, dwars door de Botanic gardens. Erg mooi om het allemaal in het echt te zien... raar ook.
De reis was lang en vermoeiend, maar er was goede service aan boord van het vliegtuig. We konden films kijken, tv series kijken en spelletjes spelen. Verder wat proberen te slapen!!! We kregen maaltijden en onbeperkt drinken... en na het eten was er zelfs een ijsje!! De overstap in Londen was erg lang, 4 uur wachten is echt niks. In Singapore hoefden we maar even te wachten. Zijn daar even naar buiten geweest. Was er erg warm en klam.... De vlucht vervolgens naar Sydney was in hetzelfde vliegtuig, maar de stoel naast mij was ineens bezet... dus werd een beetje krap. Ik zat verder in het vliegtuig naar Petra, de man die er zat wou wel met haar ruilen!!! Erg fijn, we zaten namelijk verder nogal verspreid door het hele vliegtuig!!!
Zijn nu even bij AIFS voor informatie en alles... erg leuk, beetje chaotisch. Volgens mij gaan we ook zo weg, dus een langer verhaal komt later!! Daarnaast mogen we hier ook maar een half uurtje op internet en heb ik na uren vliegtuig nog niet erg veel te melden...
Wat betreft de planning die in het vorige verhaal stond... hij is al veranderd.... haha. Als ik jullie was zou ik die maar vergeten... Daarnaast blijkt werk vinden hier op moment ook een probleem... Ik ga nu nog wel een week in Sydney blijven, met nog een paar anderen... daarna naar Melbourne. Na de MotoGP ga ik richting Adelaide, om met een reisgenoot naar The Red Center te gaan... als de planning zo blijft natuurlijk...
De foto's komen nog wel... heb mijn camera wel bij me maar geen kabel, oeps...
Groetjes Kitty

Super dat je geland bent. We waren allemaal zenuwachtig. ( komt waarschijnlijk doordat je ma alleen maar op haar telefoon zat te kijken of je al gesmst had ) Geniet van het mooie weer, het is hier nu best fris, alhoewel we het weekend weer mooi weer krijgen. We zullen je blijven volgen via deze site. Have fun
Annemiek en de kids van de bovenbouw
Eindelijk in Australië!!!!!!!! Super! Geniet ervan!
En heel toevallig is hier een Deen die ook naar Australië is geweest voor een paar maanden en hij heeft telkens een stopzinnetje: No worries. Hij zegt dat ze dat daar allemaal zeggen... Ik ben benieuwd!
So, no worries ;-) and have a lot of fun!!!!
Fantastisch dat je er nu eindelijk bent!!!
Veel plezier daar in Australië en stuur ons maar regelmatig updates zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten :P
Wat heerlijk om wat van je te lezen en wat fijn dat de reis goed gegaan is. Het wel erg vreemd dat je zo heeeeeel erg ver weg ( slik) bent maar door nu wat te lezen lijk je al weer dichterbij. Wat fijn dat je met een reisgenoot gaat reizen want dat maakt het iest minder spannend ( voor ons met name). Het is te hopen dat je wel werk kunt vinden! We zullen steeds kijken of er nieuws is en schrijf maar veel ook al lijkt het geen nieuws wij vinden alles goed! Hoezo geen kabel je had toch erg veel snoertjes in de tas?
Een heeele dikke kus en een knuffel van je moeder ( en van je vader natuurlijk ook)!
Gisteravond zijn je ouders hier geweest en wij hebben gehoord dat je goed bent aangekomen.
Ik heb het website adres van hun gekregen en zal je proberen een beetje te volgen.
Wel leuk zeker zo in een vreemd maar mooi land.
Wij weten zo'n beetje wat je ouders nu meemaken want wij hebben dit een paar jaar geleden ook meegemaakt toen Jeroen en Wendy (ja die waren met hun beiden)voor 9 maanden naar down under waren.
Ook zij kwamen in Sydney aan maar ze hebben daar een busje gekocht en zijn met de auto naar Brisbane gegaan en zeiden vanmorgen nog dat was zo mooi geweest 1000 km maar heel mooi langs de kust.
Ik heb Jeroen ook jou site doorgegeven want zij hadden nogwel wat tips voor jullie in Brisbane wat je moest zien Hij had het o.a. over schildpadden en dat werd nergens aangegeven.
Als je vragen aan Jeroen hebt over Australie zijn adres is [email protected]
Nou ik wens je daar veel plezier toe ook namens Greet en wij zullen je foto's en verhalen blijven volgen.
Veel reisplezier nog Herman en Greet Bijsterbosch
Krijg van je foto al helemaal het vakantiegevoel, gaat nog wel heel lang duren voor ons... Mooi dat je een voorspoedige reis had. Ik zie bij de andere reistips dat je ook al naar leuke lokale dingen verwezen bent. Grijp je kans. Nou meid, geniet er vet van, ben wel jaloers!!! Groeten Hettie.
Om jaloers te worden 30o toe maar, dat is wel even wat anders dan het herfstweer in Westerbork.
Leuk dat je reisgezelschap hebt gevonden , grappig dat al je plannen opeens zijn veranderd.
Geniet er maar lekker van . het doet mij denken aan onze reis van het vorige jaar, je maakt je er een bepaalde voorstellingvan maar toch is het in het "echt" heel anders heel anders.
groetjes Sytske