Snel vanaf Phillip Island

12 december 2009 - Victor Harbor, Australië

Ja mensen, hier weer even een klein berichtje, want ik heb nog minder dan 10 minuten internet!!! En inderdaad ik heb Phillip Island toch nog bereikt, ondanks dat hier geen MotoGP is op het moment, is het nog zeker de moeite waard.

Ik heb geen idee waar ik precies was gebleven met mijn vorige verhaal. Na de lange sessie in de McDonalds zijn we alweer een eind door gereden. We zijn via de kust route richting Melbourne gereden. Eerste deel heette de Limestrone Coast. Dit was een mooie kustlijn en we hebben tussendoor leuke dorpjes bezocht. En onderweg nog 4 jonge Emu's gespot!!!

We zijn nog twee dagen het binnenland ingereden, naar de Grampians. Daar hebben we weer een lekke band gehad... dus bleven we verplicht een nachtje langer, niet erg, was wel een leuke camping...

Via de Grampians zijn we naar de Great Ocean Road gereden. Echt super om daar over te rijden, vooral het deel vlak langs de kust. Echt super mooi, en natuurlijk alle hoogte punten gezien!!!

Vervolgens in Melbourne beland. Wel leuk om weer even terug te zijn!! Kom er alleen nog weer 2 dagen terug in Januari. Wel eindelijk nieuwe schoenen gevonden!!

Nou mijn tijd is op, dus moet echt stoppen, binnenkort meer!!

Groetjes Kitty

1. joyce:
    heej meidje,
    kort maar krachtig,,,
    veel plezier de aankomende dagen.. dikke kuss
  2. Peter en Ellie:
    Kitty
    nieuwe schoenen....heb je ze al helemaal versleten van je reis hahaha
    geniet er lekker van tijd gaat toch zo snel
    liefs Elpida
  3. Tineke:
    12 december 2009
    Hier een berichtje van oma en pake voor het nieuwe jaar zich aandient. Wij volgen zeer geïnteresseerd jou belevenissen en de recties daarop.Alles is goed. Wel is oma onder behandeling van de tandarts, enige restauraties.Straks maak je de jaarwissling in Australië mee. Zal wel niet veel verschillen met het feest hier. Graag wensen wij jou prettige feestdagen en alvast een voorspoedig 2010. veel liefs van oma en pake.
  4. Chantal:
    Hey meid,
    Het klinkt alsof je het nog prima naar je zin hebt daar!!!
    Ik ben echt jaloers. Ik heb het momenteel ontzettend druk met school, maar nog een weekje en dan ga ik lekker een paar dagen met mn vriend weg en dan natuurlijk nog lekker kerst vieren :p:p
    Ik wens je nog ontzettend veel plezier daar en kijk ontzettend uit naar je volgende post :D

Groetjes
    Chantal
  5. immy:
    Hallo Kitty
    We zitten hier gezellig met z'n vieren in de kamer en missen je. We hebben de Kerstboom opgezet of beter in elkaar geschoven. Verder alle Kesrtversiering opgehangen dus we zijn al in de juiste sfeer. Nienke en ik hebben voor het eerst kniepertjes gebakken!! Ze zijn goed gelukt. Wel met een ander recept dan oma gebruikt, wij maken plaat kniepertjes. Nienke neemt wat mee naar Rotterdam. Dinsdag gaat ze weer terug. Fijn dat je het nog steeds zo naar je zin hebt. De komende week wordt het hier koud en gaat het vriezen! BRRR. Je vader heeft al erg veel lampjes opgehangen, de veranda hangt vol! We mailen snel weer en nu een dikke kus van iedereen hier; je vader, moeder en zusjes Femke en Nienke.
  6. Dea:
    Hoi Kitty

Leuk om jou verhalen te lezen.Geniet nog maar even van de warmte! hier word het nu een stuk kouder.Ga nu een hele drukke tijd tegemoet met alle feestkapsels wel heel gezellig.Jij hebt nu ook kort haar he?heerlijk zeker met die warmte daar.Geniet meid van alles wat op je pad komt!Wens jou hele fijne feestdagen en een happy 2010! Dikke knuffel Dea
  7. Ina:
    Hallo Kitty
    Goh wat toch leuk om zo een beetje met je mee te reizen. Goed te horen dat je het naar je zin hebt tot februari dan maar
    groetjes Ina
  8. immy:
    19 december 2009
    Hallo Kitty
    Zo spreek je elkaar via skype en nu al weer een berichtje. Het gaat erg goed met je en dat is fijn. Je bent zelfs al bruin. Ik ga nu de foto's bekijken en de koala zoeken. We spreken elkaar snel weer!
    kus van je moeder