Up-date

6 november 2009 - Mount Isa, Australië

Even een kleine up-date.... ik blijk dingen niet te vermelden.... ach jah, dan heb ik nog wat te vertellen als ik terug kom...

Vandaag en gisteren hebben we voornamelijk gereden. We zijn nu in de Outback, in Mt. Isa om precies te zijn... dat ligt er echt midden in, het is nu half 9 in de avond en ik zweet me nog kapot. Vandaag ging het overdag ook al mooi richting de 40 graden...

Rijden gaan verder opzich goed, maar vandaag met mij iets minder.... we reden in een dorpje van niks, en ik reed er weer uit. Ik Australie staan de borden 60km zone naar 80 km zone naar 100 km zone vlak achter elkaar, ongeveer 100 tot 200 meter achter elkaar aan.... ik trap mijn gas in en  ja hoor, na 7 weken geen politie te hebben gezien, in eens zwaailampen in de spiegels, POLITIE!! Het is echt ongehoord!! Zo zie je ze nooit.... Volgens meneer agent reed ik 17 km per uur te hard... oeps... vervolgens ging hij weg met mijn gegevens en kwam agent twee... of ik even een blaastest wou doen... wie is er nou dronken om 9.30 in de ochten??? Nou ik dus gelukkig niet... haha
Kwam agent 1 terug met de boete... gewoon 200 dollar!! Nou maar meteen betaalt in Mt, Isa.... Balen man...

Voor iedereen die dit leest. Het fonds, opgericht door Marileen, met de naam " Help Kitty Australië door" is weer geopend!!! haha.... mijn geld gaar zo wel erg hard...

Nou morgen rijden wij door richting Tennants Creek... met een beetje geluk redden we de Devil Marble's daar vlak onder.... En dan is er weer veel te zien!!!

Trouwens, nog een vraag aan jullie.... hoe kan het dat ik zie in mijn statistieken dat ik 65 mensen op mijn pagina heb gehad en dat er maar 3 of 4 een reactie achter laten??? Kom op mensen, ik wil ook weten hoe het daar gaat en wie het allemaal leest en wat jullie er van vinden!!!

Tot snel,

Groetjes Kitty

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. annemiek:
    6 november 2009
    hihi een boete en dat in Australie. Heb je in Nederland ook al eens een boete gehad of is dit werkelijk de eerste?
    Ach ook dat moet je eens meemaken of niet dan. Het is inderdaad wel jammer van de centjes. Ik denk dat er echt maar een stichting moet komen. Zal er eens even met je moeder over hebben. hihih

Hier alles goed. Nu lekker pauze op school, dus even eten en roddelen over de kids Rorije. Nee hoor, alleen maar positieve praatjes hebben we hier.

Groetjes vanaf het Leerhoes

Annemiek
  2. lieke:
    6 november 2009
    Haha ongelooflijk een boete in australie;) Let dan ook op je snelheid joh!
    Zal voortaan bij elk verhaal van je wat achter laten! Maar lees het allemaal wel en klinkt allemaal super! Ben nog steeds trots;)

Hier opzich niet zoveel nieuws..standaard leventje gaat hier door! Familie is ook niks veranderd!

Als er een stichting voor je komt, zal ik je zeker gaan sponsoren!;)

Geniet ervan!

Liefs
  3. joyce:
    6 november 2009
    daar gaat je geld! jammer meid...
  4. Peter en Ellie:
    Lieve Kitty
    Wat jammer 200 dollar echt Baaaaaaalen.
    Niet meer gassen hoor, zonde van het geld.
    Hier is alles goed lekker herfst weer de bomen zijn bijna kaal.
    Daan is hard aan het leren want ja je weet het de beroemde 50 punten moeten gehaald worden.
    In de thuiszorg zien we al wel een kleine stijging van de Mex griep horen jullie daar nog wat van of is het zo lekker weer dat iedereen niet ziek kan worden vitaminen genoeg toch bij jullie?
    Mis je de speculaas niet mmmmmm lekkere tijd nu.
    Als ik jou was zou ik dit maar niet gaan missen volgend jaar ben je gewoon weer van de partij en voor nu zit je heerlijk in de zomer.
    Nou meissie dikke kus en geniet ervan
    Ellie uit Noordwijkerhout
    E
  5. immy:
    7 november 2009
    Hallo dochter
    Schande, een boete! Moeten wij nu nog meer sponseren??? Zeg die DSB heeft je spaargeld nog steeds dus beter opletten. Hier gaat alles goed en Nienke is voor het weekend weer thuis. Gisteravond won Groningen weer dus je begrijpt wel dat dit een leuk weekend wordt! Wij zaten gisteren in Martiniplaza te genieten van de musical Hairspray.
    Ik heb zelfs genoten van ~Jim Bakkum, hij kon toch zingen en ook erg leuk dansen! Arjan Ederveen was geweldig! Blij dat het met jou nog steeds goed gaat , ben benieuwd of je bij Mc Leod's Daughters in de beuurt komt!Dat was toch in de buurt van Adelaide? Ik hoor weer snel van je en dan graag zuinig en rustig aan doen de komende tijd! Dikke kus en knuffel van je moeder en de rest van de familie!
  6. egbert:
    7 november 2009
    Lieve Kitty,
    Eindelijk een berichtje van ons. Maar je weet,dat wij zulks niet zonder hulp voor elkaar krijgen en die hulp is niet altijd voorhanden.
    Wij lezen jou berichten met veel interesse en genieten van jou enthousiaste verhalen. Wat een prachtig land.Het is toch geweldig, dat je daar mag rondreizen.Om jaloers op te worden.
    Je maakt ook van alles mee: varen, snorkelen,bosbranden, warmte en zelfs een boete (sneu geld). Dus voortaan op je snelheid letten.
    Je moeder belde gisteravond, dat Floris dood is.Daar waren we even stil van.Wat ons nog nooit was overkomen, gebeurde vorige week. We vergatende uitvoering van Het Orkest. Ouderdom?
    Wij zijn nu bij Egbert, die dit berichtje ook verstuurt.
    Kitty, het gaat je goed. Blijf genieten van het schitterende land. Wees voorzichtig en rij niet weer te hard.

De hartelijke groeten van oma en pake,ook aan je medereizigers.
  7. immy:
    8 november 2009
    Hallo dochter
    We zagen dat pake vertelde van Floris en hij is ons dus te vlug af. we wilden het door de telefoon vertellen vandaar dat je het niet wist. Bel maar als je bereik heb dan kunnen we het er even over hebben. dikke kus van mam
  8. Marlon:
    11 november 2009
    Hi Kitty,

Wij lezen dat je het naar je zin hebt. Fijn.

Geniet ervan!

Mark en Marlon
  9. Ina Boelen:
    11 november 2009
    Hallo Kitty,
    Van jouw mama jouw internet site gekregen en af en toe kijk ik er even op Wat een belevenis voor jou.Hier in de Sluutwal gebeurt niet zoveel.Zaterdag zijn we met de buren nog heel gezellig bij elkaar geweest.Het is hier niet zo mooi weer als bij jou.Tot de volgende keer.Groetjes Piet en Ina.
  10. Petra:
    14 november 2009
    hoi Kitty

Ik ben dus 1 van de trouwe lezers van je weblog.
    Erg leuk om te lezen want je mee maakt.
    Hier alles oke, geen nieuwtjes verder. Behalve dat de goedheilig man weer in het land is!!

Groetjes Petra
  11. Nienke:
    14 november 2009
    Zus!!!

Je hebt vast wel gehoord dat ik inmiddels ben verhuist naar Rotterdam.. Ben nu 2 weken bezig met de nieuwe stage en krijg elke dag nog nieuwe informatie, zoveel! Af en toe best moeilijk.. wordt een maand ingewerkt en moet het vanaf december alleen doen.. Heb ook niet altijd handige dagen vrij dus kom niet zo vaak thuis.. Maar Jordy woont nu 10 minuten bij me vandaan dus dat is erg leuk ;) en ook erg handig voor mij: niet rennen voor de bus of trein, de metro gaat zo ongeveer elke 5 minuten ;) ik zit hier nog tot maart ofzo dus zodra je terug bent laat ik je rotterdam zien!
    Trouwens, gister belde iemand of de backstreet boys in het hotel zitten omdat die in Rotterdam zijn het weekend, haha dat was leuk geweest he!
    Als je dit leest weet je inmiddels wel van de hond neem ik aan.. ik was er aardig kapot van want het was erger dan verwacht.. zo stil in huis, en je hebt van die vaste gewoontes wanneer je hem roept enzo.. het is maar goed dat ik in rotterdam zit want dan hoef ik het niet zo te merken al denk ik nog vaak aan m..
    Nou ik hoop dat je daar nog lekker aan het genieten bent, ik ben echt stink jaloers! Al dat gewerk hier 8 uur per dag, dan kan je maar beter in de bushbush lopen en alleen maar leuke dingen bezoeken!
    Ik kijk uit naar je volgende verhaaltje.
    Een hele dikke kus, van je zusje!
  12. sytske:
    15 november 2009
    Hoi Kitty,
    Je vroeg hoe het kan dan je zo weinig reacties hebt, nou hier de reactie van JakobJan:Ze schrijft veel te lange verhalen , hij raakt de draad kwijt !
    (Hij is vast stiekum jaloers.) Jimke zit in Cuba daar is het nu 27 o dus wat minder warm als bij jou.
    Het was hier vandaag echt petweer, regen,regen en nog meer regen ,denk daar ook even aan als je tijd hebt! Veel reisplezier,
    groetjes Sytske.
  13. karin:
    16 november 2009
    goed bezig kitty,
    Ik heb mijn reisschema trouwens klaar en alles is geboekt. Zou wel grappig zijn als we mekaar zouden treven. Denk t alleen niet gezien t daar best groot is.
    veel reisplezier
  14. Tineke:
    16 november 2009
    Hallo Kitty
    Hier een bericht van je tante.Ik hoorde van je moeder dat je het nog steeds naar je zin hebt maar dat je soms last hebt van heimwee.Ik vindt het geweldig dat je dit doet. Met mij gaat het prima,er is weinig nieuws te melden.
    Je verhalen lees ik met veel plezier.Moet ik je nog sponseren?
    Dikke kus Tineke.
  15. immy:
    20 november 2009
    Hallo dochter
    Bijna in Adelaide dus de binnenlandse reis heb je dan gehad. Gelukkig zal het straks makkelijker zijn om contact te houden en kan er weer een verhaal op je site. Wat een kilometers maak je! Hier zitten we in de Sinterklaassfeer en daar moet je met 45 graden toch niet aan denken. Kerst zal ook vreemd zijn met die temperatuur. Het gaat nog steeds goed met je en daar zijn we blij om. Dit weekend draait het om de verjaardag van Femke die nu als enigst kind erg veel aandacht krijgt ( en ze vindt dat erg!). we lezen vast snel weer een verhaal en anders maar even weer skypen of bellen. dikke kus van papa , mama en zussen (ook met Nienke maar Nienke schrijft ook zelf???)
  16. Nienke:
    25 november 2009
    Jaa, ik schrijf ook zelf!
    Ben er ook meestal niet bij als die andere berichten worden geschreven :p

Maar waar blijft je volgende verhaal??